معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو
سرخط خبرها

سردار رضایی: استقرار گشت‌های حجاب مقطعی نخواهد بود | محور کاری ما ابتدا تذکر لسانی است

  • کد خبر: ۱۷۴۹۵۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
سردار رضایی: استقرار گشت‌های حجاب مقطعی نخواهد بود | محور کاری ما ابتدا تذکر لسانی است
جانشین فرمانده‌ فراجا گفت: هدف دشمن سوق دادن افراد ناآگاه به سمت بی‌حجابی و برهنگی‌ است و قطعا پلیس اجازه نخواهد داد دشمن به اهداف خود دست یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: ما مدیون شهدا و امامین انقلاب هستیم و باید همواره خدا را بابت نعمات و برکات انقلاب شاکر باشیم. مردم استان قزوین دارای فرهنگ دینی و مذهبی هستند و حدود سه هزار شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند که این سرمایه بسیار عظیم و ممتازی برای این استان است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: همکاران ما در انتظامی استان به صورت شبانه‌روزی اقدامات شایسته‌ای انجام می‌دهند که این اقدامات باعث شده استان قزوین رتبه بالایی را در سطح کشور در حوزه‌های مختلف مانند کاهش ترافیک یا ناهنجاری‌هایی از قبیل سرقت، برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به دادخواهان در موضوعات مختلف داشته باشد. با این حال برآورد ما این است، استانی با این سطح از فرهنگ درگیری کمتری در حوزه مشکلات اجتماعی داشته باشد.

موضوع جدی امروز بحث عفاف و حجاب است

وی بیان کرد: موضوع جدی امروز جامعه، بحث عفاف و حجاب است، امروز دشمن، اصل انقلاب را نشانه گرفته و مباحث مهمی از قبیل خانواده، غیرت مردان و نجابت زنان ما را مورد هدف قرار داده است و برای ناکام گذاشتن دشمن همگی باید دست در دست دهیم. ائمه محترم جمعه و روحانیت معزز همواره موضع‌گیری‌های بسیار خوبی را در این حوزه در خطبه‌های نماز جمعه داشته و دارند. دستگاه‌های مختلفی در حوزه عفاف و حجاب نقش دارند، اما متأسفانه برخی از آن‌ها در انجام وظایف خود کوتاهی کرده‌اند، در این حوزه باید همه به صحنه بیایند تا این ناهنجاری‌ها مدیریت و مهار شود.

هدف دشمن سوق دادن به سمت بی‌حجابی و برهنگی است؛ قطعا پلیس اجازه نخواهد داد!

رضایی با اشاره به بیانات فرمانده کل قوا و تاکید ایشان به حرام سیاسی و حرام شرعی بودن کشف حجاب گفت: زمانی که صحبت از حرام شرعی باشد یعنی همه باید اقدام به امر به معروف و نهی از منکر کنند، حرام سیاسی هم یعنی دشمنان نظام ما را مورد هدف قرار داده‌اند، دشمنانی که هیچ‌گاه در دشمنی خود کوتاهی نکرده و این بار با تمام قوا در این حوزه وارد عمل شده اند.

جانشین فرمانده فراجا گفت: هدف دشمن، سوق دادن افراد ناآگاه به سمت بی‌حجابی و برهنگی است، اما عفاف و حجاب از اصلی‌ترین مبانی اسلام و انقلاب است و قطعا پلیس اجازه نخواهد داد دشمن به اهداف خود دست یابد.

جانشین فرمانده فراجا تصریح کرد: محور کاری ما در ابتدا تذکر لسانی است و آمار‌های به‌دست آمده نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد از افراد بدحجاب به درستی متوجه قبح این موضوع نیستند، اما وقتی این مسئله برای آن‌ها تبیین می‌شود عذرخواهی کرده و رعایت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس برآورد‌های بدست آمده کمتر از ۲ تا ۳ درصد از کشف حجاب کنندگان با قصد و نیت مبارزه با نظام اقدام به این کار کرده یا با شبکه‌های معاند و سرویس‌های آن‌ها در ارتباط بوده‌اند که گاه تعدادی از آن‌ها اقدام به تهیه خوارک و ساخت فیلم و کلیپ‌هایی برای آن‌ها کرده‌اند، مطمئنا برخورد قانونی با این قبیل از افراد به صورت جدی و ویژه خواهد بود.

استقرار گشت‌ها مقطعی نخواهد بود

وی تصریح کرد: ما امروز تکلیف مدارانه به این موضوع نگاه می‌کنیم و استقرار گشت‌های ما مقطعی نخواهد بود، چرا که محافظت از ارزش‌ها و بنیان خانواده در هر شرایطی لازم است.

رضایی خاطرنشان کرد: مردم اصیل قزوین اغلب مذهبی بوده و برابر گزارش‌های واصله، وضعیت این استان در حوزه عفاف و حجاب مطلوب است. حجاب خط قرمز ماست، اکنون که کار به این بزرگی و حساسیت توسط نیروی انتظامی آغاز شده است. حمایت‌های قشر ارزشی می‌تواند در فعالیت‌های ما مؤثر باشد، انتظامی خود را در حوزه عفاف و حجاب فدایی می‌داند و اجازه نمی‌دهد دشمن به هدف خود برسد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->