رفیع زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد
سرخط خبرها

سردار رضایی: استقرار گشت‌های حجاب مقطعی نخواهد بود | محور کاری ما ابتدا تذکر لسانی است

  • کد خبر: ۱۷۴۹۵۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۰
سردار رضایی: استقرار گشت‌های حجاب مقطعی نخواهد بود | محور کاری ما ابتدا تذکر لسانی است
جانشین فرمانده‌ فراجا گفت: هدف دشمن سوق دادن افراد ناآگاه به سمت بی‌حجابی و برهنگی‌ است و قطعا پلیس اجازه نخواهد داد دشمن به اهداف خود دست یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده فراجا در دیدار با نماینده، ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: ما مدیون شهدا و امامین انقلاب هستیم و باید همواره خدا را بابت نعمات و برکات انقلاب شاکر باشیم. مردم استان قزوین دارای فرهنگ دینی و مذهبی هستند و حدود سه هزار شهید تقدیم انقلاب کرده‌اند که این سرمایه بسیار عظیم و ممتازی برای این استان است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: همکاران ما در انتظامی استان به صورت شبانه‌روزی اقدامات شایسته‌ای انجام می‌دهند که این اقدامات باعث شده استان قزوین رتبه بالایی را در سطح کشور در حوزه‌های مختلف مانند کاهش ترافیک یا ناهنجاری‌هایی از قبیل سرقت، برخورد با اراذل و اوباش و رسیدگی به دادخواهان در موضوعات مختلف داشته باشد. با این حال برآورد ما این است، استانی با این سطح از فرهنگ درگیری کمتری در حوزه مشکلات اجتماعی داشته باشد.

موضوع جدی امروز بحث عفاف و حجاب است

وی بیان کرد: موضوع جدی امروز جامعه، بحث عفاف و حجاب است، امروز دشمن، اصل انقلاب را نشانه گرفته و مباحث مهمی از قبیل خانواده، غیرت مردان و نجابت زنان ما را مورد هدف قرار داده است و برای ناکام گذاشتن دشمن همگی باید دست در دست دهیم. ائمه محترم جمعه و روحانیت معزز همواره موضع‌گیری‌های بسیار خوبی را در این حوزه در خطبه‌های نماز جمعه داشته و دارند. دستگاه‌های مختلفی در حوزه عفاف و حجاب نقش دارند، اما متأسفانه برخی از آن‌ها در انجام وظایف خود کوتاهی کرده‌اند، در این حوزه باید همه به صحنه بیایند تا این ناهنجاری‌ها مدیریت و مهار شود.

هدف دشمن سوق دادن به سمت بی‌حجابی و برهنگی است؛ قطعا پلیس اجازه نخواهد داد!

رضایی با اشاره به بیانات فرمانده کل قوا و تاکید ایشان به حرام سیاسی و حرام شرعی بودن کشف حجاب گفت: زمانی که صحبت از حرام شرعی باشد یعنی همه باید اقدام به امر به معروف و نهی از منکر کنند، حرام سیاسی هم یعنی دشمنان نظام ما را مورد هدف قرار داده‌اند، دشمنانی که هیچ‌گاه در دشمنی خود کوتاهی نکرده و این بار با تمام قوا در این حوزه وارد عمل شده اند.

جانشین فرمانده فراجا گفت: هدف دشمن، سوق دادن افراد ناآگاه به سمت بی‌حجابی و برهنگی است، اما عفاف و حجاب از اصلی‌ترین مبانی اسلام و انقلاب است و قطعا پلیس اجازه نخواهد داد دشمن به اهداف خود دست یابد.

جانشین فرمانده فراجا تصریح کرد: محور کاری ما در ابتدا تذکر لسانی است و آمار‌های به‌دست آمده نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد از افراد بدحجاب به درستی متوجه قبح این موضوع نیستند، اما وقتی این مسئله برای آن‌ها تبیین می‌شود عذرخواهی کرده و رعایت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین بر اساس برآورد‌های بدست آمده کمتر از ۲ تا ۳ درصد از کشف حجاب کنندگان با قصد و نیت مبارزه با نظام اقدام به این کار کرده یا با شبکه‌های معاند و سرویس‌های آن‌ها در ارتباط بوده‌اند که گاه تعدادی از آن‌ها اقدام به تهیه خوارک و ساخت فیلم و کلیپ‌هایی برای آن‌ها کرده‌اند، مطمئنا برخورد قانونی با این قبیل از افراد به صورت جدی و ویژه خواهد بود.

استقرار گشت‌ها مقطعی نخواهد بود

وی تصریح کرد: ما امروز تکلیف مدارانه به این موضوع نگاه می‌کنیم و استقرار گشت‌های ما مقطعی نخواهد بود، چرا که محافظت از ارزش‌ها و بنیان خانواده در هر شرایطی لازم است.

رضایی خاطرنشان کرد: مردم اصیل قزوین اغلب مذهبی بوده و برابر گزارش‌های واصله، وضعیت این استان در حوزه عفاف و حجاب مطلوب است. حجاب خط قرمز ماست، اکنون که کار به این بزرگی و حساسیت توسط نیروی انتظامی آغاز شده است. حمایت‌های قشر ارزشی می‌تواند در فعالیت‌های ما مؤثر باشد، انتظامی خود را در حوزه عفاف و حجاب فدایی می‌داند و اجازه نمی‌دهد دشمن به هدف خود برسد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->